Tenismeni din patru judeţe la Cupa Cetăţii

Primăria Zalău şi Clubul Sportiv Municipal au organizat cu ocazia Zilelor Zalăului Cupa Cetăţii la tenis de masă, competiţie rezervată copiilor, juniorilor şi seniorilor atât la masculin, cât şi la feminin. Competiţia a avut loc la sala de antrenamente din incinta Stadionului Municipal, participând sportivi din Bistriţa, Carei, Cehu Silvaniei, Cluj şi Zalău.

Întrecerea rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani a fost câştigată la feminin de clujeanca Irina Rus, urmată în clasament de Ioana Barbor şi Rebeca Dîrjan, ambele de la CSM Zalău. Tot pe poziţia a III-a s-a clasat şi Andreea Mureşan, de la LPS Bistriţa. Marcel Mudure, de la CC Tapo Carei a câştigat întrecerea de la masculin, urmat de alţi doi tenismeni de la clubul din Carei şi de un sportiv de la LPS Bistriţa.

Ştefania Paşca, de la CSM Zalău a câştigat competiţia rezervată junioarelor, urmată de Oana Bănuţ, Domocos Reka şi Andreea Taloş, toate de la CSM Zalău. Tot un sportiv de la CSM Zalău, Farkas Szabolcs, a câştigat competiţia juniorilor, în timp ce pe poziţia a II-a s-a clasat bistriţeanul Ovidiu Toma. Cristian Mureşan şi Dan Mândru, ambii de la CSM Zalău, s-au situat pe poziţia a III-a.

La turneul open s-a impus Andrei Margin, urmat de Rareş Olăhuţ, Dan Mândru şi Carmen Mureşan, toţi de la CSM Zalău.

Organizatorii au acordat la final tuturor participanţilor tricouri, iar cei clasaţi pe primele trei locuriau mai primit cupe şi diplome.

Leave a Comment